Saturday, 14 May 2011

bercinta...... serik aq ar... tpi mmemang nak...... nad2..... smua bnda yg aq buat... untuk die...... huh...... on9 untuk upu.... prgi tmuduga tudm...... smua sbab die n untk mse dpan aq jgak.... blum ape2 lgi...... dh mntak ptus....... xsmpat lgi aq nk prgi ujian akhir tudm........ ha....... lmah je bdan aq ble tringatkan die..... nk wat ape pun tak snang...... aq btul2 syg kat die..... cm ni la ksudahannye...... mrana....... aq xbleh la.... ble tbe mse untuk call or mesej awak..... rase nk mnangis pun ade sbb xdpat nk brhbung dgan awak.... xdpat lgi sye dgar awak sbut yg awak syg sye... kdang2 i love u... stiap kali nk stop msej or call... mesti dpat kiss smpai sye tgur bru awak brhenti bgi kiss.... xdpat lgi dgar awak pggil "B" bnyak2 kali..... ble bgun tdur...... dah xde lgi misscall yg kdang2 lbih dripada 15.... xde lgi dgar suara awak yg marah ble sye xblik rmah ble hbis krja...... awak...... saye syg awak..........  tlg la jgan mntak sye bebaskan awak dri hdup sye....... huh..... nsib baik blum ptus btul2..... tu pun sbab aq xstuju ble die nk ptus...... alasan nk ptus......... sbab die xbleh cple lme2...... knapa skarang bru ckap nad.... knapa sblum cple lgi awak xckap...... skarang ape jdi...... smudah tu je awak nk tggalkan sye...... xkan xtringat lgsung knangan kte sblum ni....... xkan smudah tu awak nk ucap kate ptus........ huh...... spe la sye nk cri untuk gntikan tmpaat awak......... ha.......... bnyak2 yg aq cple.... ni la yg pling best..... sbab die pndai mlayan..... snang crita..... kalo berbual...... mmemang kne dgan prgai aq...... mne nk cri cm tu....... ha.............

Tuesday, 10 May 2011

camping at gunung belumut (3-4/5/2011)

ni la yg pling best mse kje kat mcdonald... grak pkul 2 pgi.... smpai pkul 7 pgi... buat report kat balai polis.... dpat gak gi cmping dgan bdak2 mcd.... mcm2 bnda lalui mse gi sne..... mnyak kreta nk hbis la........ lampu kreta xtrang...... jlan brlubang la..... ble malam... jlan nk prgi tpak perkemahan mcm nk msuk gua..... pling glap.... haha..... tpi tu semua knangan bgi aq mse brkerja di mcdonald mahkota parade.... hehe...... thanks la bdak mcd......